Nous sommes actuellement le 17 Fév 2019, 15:24


adidas stan smith rosse Kopen Online Goedkoop

Modérateur: Cyanide Team

  • Auteur
  • Message
Hors-ligne

bette-ann

  • Messages: 3
  • Inscrit le: 02 Mars 2018, 04:00

adidas stan smith rosse Kopen Online Goedkoop

Message02 Mars 2018, 06:07

Image

We moeten het al accepteren! Of we vinden het leuk of niet, de 90's zijn terug. De laatste paar maanden hebben we mama-jeans, patchwork, veelkleurige en metalen kleding op straat en op landingsbanen gezien. Maar het gekste van alles is de heropleving van de sportieve look. Karl Lagerfeld, Marc Jacobs en zelfs Raf Simons namen een soort sneakers mee in hun laatste collecties. Deze keer gaan we al onze smaak richten op het analyseren van de iconische schoenen van Adidas: de adidas stan smith lichtblauw kopen goedkoop

Rond 1963 in de VS, maakt adidas stan smith rosse Kopen Online Goedkoop een nieuw soort sneakers. Wat is het specifieke aan hen? Ze zijn speciaal gemaakt voor tennisspelers. De geest achter deze fantastische uitvinding en zijn vader (de eigenaar van Adidas) besloten om deze schoenen te vernoemen naar de professionele tennisser Robert Haillet. Nadat Haillet met tennis was gestopt, moesten ze een andere representatieve figuur voor hun schoenen vinden. Dit is het moment waarop Stan Smith, de mythische nº 1 tennisser, de naam en het imago kreeg van de historisch beroemde sneakers (1978).

adidas stan smith uomo sale online nederland Tegenwoordig, en misschien sinds altijd, weerspiegelt mode de sociale, religieuze, economische, politieke en ideologische context. Vergeet niet dat zelfs de Egyptenaren accessoires gebruikten om naar goden te naderen. Luxe betekende kracht en goddelijkheid. De dingen zijn misschien veranderd, maar de straten, onze kleding, muziekkeuzes en de ontwerpers die we bewonderen onthullen onze stemmingen en gedachten.

Sociaal gezien kan ik nog steeds geen verklaring vinden voor de terugkeer van sportieve looks. Misschien is troost en vrijheid, of misschien is het apathie en berusting. Het specifieke probleem is dat sneakers terug zijn, en niet alleen de hardloopschoenen of de modieuze Converse. adidas stan smith dorate goedkope prijs heeft de tenniswereld veranderd. Waarom kunnen we de Stan Smith van Adidas niet dragen en de modewereld veranderen?

De BOOST-technologie is gemaakt door partnerfabrikant BASF van Adidas en levert uitzonderlijke energie-terugkerende eigenschappen. adidas stan smith arancioni Bevordering beweert zelfs dat BOOST vandaag het hoogste energierendement in schoeisel heeft en daarom veel Adidas-modellen met innovatieve BOOST uitrusten. Van kenmerkende basketbalschoenen tot technische hardloopschoenen en zelfs gemodificeerde klassiekers. Het nieuwste Adidas-model dat met deze populaire technologie wordt gebouwd, is de iconische Stan Smith-tennisschoen. De Adidas Stan Smith BOOST is nu verkrijgbaar en heeft een leren bovenwerk, geperforeerde 3-strepen, groene accenten en een BOOST middenzool over de volledige lengte.

Retour vers [FR/EN]Database

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 3 invité(s)