Nous sommes actuellement le 20 Avr 2019, 02:17


adidas nmd r1 sort

Modérateur: Cyanide Team

  • Auteur
  • Message
Hors-ligne

wbeulah

  • Messages: 3
  • Inscrit le: 31 Mars 2018, 05:34

adidas nmd r1 sort

Message31 Mars 2018, 07:02

Denne adidas nmd r1 sort teknologi styrer foden via et mellemsålesystem, der indeholder to forskellige støbte elementer. De to materialer tilbyder forskellige former for egenskaber, der påvirker hvordan sko reagerer på hver eneste fodstrejke. adidas nmd r1 hvid AdiPRENE er det stødabsorberende element, der findes på skoens hæl samt adiPRENE + gør det muligt for forfoden at hjælpe med at hoppe og fremdrive alene fremad. Ved at kombinere disse to materialer på forskellige sider af skoene gør hver Adidas-sko ret til at reducere effekten og frigive energi til at drive fremdriveren fremad. CLIMACOOL er Adidas version af åndbar teknologi. En masse forskellige materialer falder under CLIMACOOL teknologien offset paraply. De tillader alt ventilation fra foden fra alle elementer af løbeskoen, hvilket gør dem kølige såvel som komfortable.

NOSEAM adidas nmd r2 hvid NOSEAM knowhow i Adidas er et middel, det lyder. Arbejdsskoene mangler sømme. Virkningerne er en fin strakt, der passer, der aldrig producerer chaffing eller ubehag. Adidas har gjort et fremragende arbejde på dette og holdbarhed er bare ikke påvirket af mangel på sømme. TORSION SYSTEM Ligesom mange andre teknologier, der findes i andre løbesko modeller, giver Adidas Torsion-processen forfoden til at manøvrere uafhængigt af hælen. Dette gør det muligt for skoene at give den naturlige vridningsbevægelse på foden under gangcyklussen. Resultatet er meget bedre stabilitet og støtte.

Adidas adidas nmd r2 dame tilfældigvis er en stalwart i løbesko teknologi. Deres adiPRENE-teknologier har skabt pålidelige løbesko, der er vedholdende, høj ydeevne og faktisk rimeligt prissat. Se, hvordan denne teknologi gør Adidas adiStar Vehicle 2, en af ​​de mest avancerede pude løbesko tilgængelige på markedet til i dag, Har du nogensinde bemærket, hvad den bedste NBA-stjerne har på deres fødder? Ja, det er sandt. Professionelle NBA-spillere (og næsten enhver professionel sportspersonlighed) modtager en provision store penge for præcis, hvad de har på deres specifikke fødder. Påtegninger er hippe og alle, men udfører de arbejde? Er det så troværdigt, mens du ser Dwight Howard slammin 'bøjlen med sine bare hænder?

Retour vers [PCM16] - Support Technique / Technical Support

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité

cron