Nous sommes actuellement le 14 Juil 2024, 00:50


VM 2018 Sverige tröja ansluta sig till fronten

Modérateur: Cyanide Team

  • Auteur
  • Message
Hors-ligne

billigatroja

  • Messages: 1
  • Inscrit le: 19 Jan 2018, 05:56

VM 2018 Sverige tröja ansluta sig till fronten

Message28 Mars 2018, 08:18

På mittfältet fortsatte Casseiro att uppta huvudpositionen. Hans uppdrag är enkelt: stoppa eventuella brott mot motståndaren. Han måste stå i sin plats och tjäna som en sköld för Silva och Maginhos, vilket ger Coutinho och Fred större frihet att inleda VM 2018 Barn tröja och organisera attacker på mittfältet. Båda spelarna är bra på att dribbla, gå och bryta, vilket gör den brasilianska mittfältaren mer kreativ. Dessutom sätter Fred på nummer 10-tröjan, vilket innebär att han kommer att spela en nyckelroll. På anfallaren kommer Philino att fungera som centrum. Liverpool framåt växer snabbt till en förstklassig framåt som inte bara värderar på egen hand utan också är van att retreera för att skapa ett offensivt utrymme för lagkamrater. Med köpa fotbollströjor billigt ett osjälviskt centrum som Firmino kan Jesus och Costa använda insidan för att riva upp motståndarens försvar.

Selecao problem behöver ofta för att möta är som Alves och Marcelo inblandade i attacken, vilket gör dem ofta lämna bakom en lucka, så förändringen att spela HALVBACK Alternativ tre är en lösning på problemet. Allison är målvakten. Jämfört med Edson kommer den romerske målvakten att vara lugnare, och framför sig kommer de tre centrala försvararna att bilda en solid sköld. I mittfältet, Fernandinho och Fred bildar en dubbel defensiv mittfältare, är en före detta defensiv mittfältare enastående förmåga, hans boll-hantering färdigheter kan garantera laget spelade mer flytande, kan också se till att Dover Röd mer involverad i offensiven.

Promenaderna är fortfarande Alves och Marcelo, för att släppa offensivet är vad de är bra på. I denna formation kommer deras defensiva uppgifter att minska, vilket är dåliga nyheter för motståndarens fullback. På Image framsidan är Coutinho och Williams dubbla framåt, och de kan inte ta emot några mer defensiva uppgifter. Chelsea använde en liknande formation, och William spelade en viktig roll. På anfallaren kommer Jesús att vara den Spanien barn tröja första som spelar. Han kan antingen VM 2018 Sverige tröja ansluta sig till fronten eller göra poäng på egen hand.

Ryssland kommer Teeter behöva göra några taktiska experiment, men i Tyskland, kommer Brasilien coach använda mer konventionella taktik kommer bara att göra smärre justeringar av uppställning. Därför kommer Allison, Miranda, Marcelo och Alves fortsätta att uppta huvudpositionen, Tiago-Silva kommer att ersätta Maginhos position. Framför dem kommer Casimiro och Paulinho att börja, och Coutinho kommer att ersätta Renato Augusto.

Titt har alltid velat låta Coutinho spela denna position, med tanke på att han kommer att spela mer på mittfältet i Barcelona, ​​och det är vettigt att göra det. Coutinho kommer inte delta i försvar lika mycket som Renato Augusto, men kommer att göra mittfältet mer kreativt. Detta är särskilt viktigt i avsaknad av Neymar. På trottoarerna, och William Douglas - Costa är mer ortodox ytter, deras korsning, kommer att skapa möjligheter för cross Coutinho, Paulinho och Jesus.

Fler fotbollsklubbar om VM www.billigafotbollstroja.club Du kan köpa fler fotbollströjor. Vi har bättre billiga tröjor som väntar på dig.
Hors-ligne

37nguyenson

  • Messages: 1
  • Inscrit le: 24 Mai 2018, 06:32
  • Localisation: 37 nguyễn sơn, Long Biên, Hà Nội

Re: VM 2018 Sverige tröja ansluta sig till fronten

Message24 Mai 2018, 06:50

Titt har alltid velat låta Coutinho spela denna position, med tanke på att han kommer att spela mer på mittfältet i Barcelona
chuyen cung cap den duong led gia rẻ
Bao gia cot den cao ap duong pho
Lap giap den cao ap sodium 250w

Retour vers Forum Général / General Forum

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 3 invité(s)