Nous sommes actuellement le 05 Juil 2020, 13:03


Världens första pengar-brinnande liga, Premier League i somm

Modérateur: Cyanide Team

  • Auteur
  • Message
Hors-ligne

fcbarcelone1

  • Messages: 1
  • Inscrit le: 31 Juil 2018, 07:18
  • Pseudo GameCenter: ddf
  • XBox 360 Gamertag: srfds

Världens första pengar-brinnande liga, Premier League i somm

Message31 Juil 2018, 07:25

=Världens första pengar-brinnande liga, Premier League i sommar, fruktade att bryta rekordet på 1,4 miljarder pund i fotboll
Hittills har Premier League 20 lag i 2018 sommarfönstret
Juventus tröja
utgifterna nådde 935 miljoner pounds, från Premier League sommarfönstret stängt och 12 dagar, Premier League i sommar brinna över 10 miljarder pounds i grunden en förhastad slutsats, väntas även slå rekordet.

Premier League-klubben Liverpool i större delen av utgifterna, de röda
Image
sommar ho kasta 167,9 miljoner pounds nettokostnader uppgick till 155 miljoner pounds, följt av West Ham, Arsenal, Manchester United, Chelsea och Brighton. Den dyraste handeln i Premier League var Manchester Citys köp av Mahrez från Leicester City, som tillbringade 60 miljoner pund på detta.

Keita och Fabiano är kraftfulla förstärkningar för Liverpool

World fotboll transferfönstret att spendera en enda skiva, är det
Barcelona tröja

sommaren 2017 Premier League klubbar tillbringade totalt 1,4 £ miljarder värvningar, men denna post kommer sannolikt att brytas under sommaren, även om Premier League för att stänga fönstret korrigerade från den 31 augusti till augusti Den 9: e,

Bayern München tröja
men fler potentiella erbjudanden kommer sannolikt att äga rum under de senaste två veckorna. I synnerhet försöker Chelsea och Manchester United fortfarande skriva under "stora order".

För Chelsea är det mest sannolikt att köpa Juventus unga försvarare Lugani till ett pris på över 40 miljoner pund. Överföringsmarknaden har en trovärdighet på 85%. Plymouth ryktas också målet för Blues Milicic och Higuain, båda värda mer än £ 6000, förutom Surrey står också möjligheten att förlora Courtois, med fokus på målvakten läget är hans övervägande. Manchester United har Mourinho sommar värvningar varit missnöjda med drift, förklarade vid många tillfällen att underteckna ytterligare minst två spelare och Red Devils för närvarande använder är den senaste tidens England försvarare Maguire, Liverpool var mycket nära att underteckna franska internationella avgiftsbaserade Men trots att han en gång satt på håll, förlorade Klopp inte intresse för honom. Det rapporteras att Feijiers värde är minst 50 miljoner pund.

Maguire är målet för Manchester United

Vid denna rytm kommer Premier League fortsätt att spela den sista galenskapen

Real Madrid tröja

på överföringsmarknaden, och rekordet för att spendera £ 1,4 miljarder är inte en dröm.

Bakom Premier League-lagets pengar är en stark förmåga att absorbera guld. Den här säsongen har 20 lag uppnått en rekord på 360 miljoner pund i endast skjortesponsor, en ökning med 50 miljoner pund från förra säsongen. Bland dem uppnådde de totala intäkterna av brystreklam 313,6 miljoner pund, upp 31,8 miljoner pund från förra säsongen, och reklammarknaden ökade också med 20 miljoner pund.

Så, om du är en fotbollsfläkt, som representant för din lojalitet mot ett visst lag, så kan du investera i en kopia av T-shirtsna är billiga bra. För mer information om T-shirtsna, besök: "http://www.billigtfotbol.com/

Retour vers Pro Cycling Manager 2017

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 3 invité(s)